OK
موسسه خدمات رفاهی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

رئیس هیئت مدیره کشتیرانی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل جدید مؤسسه خدمات رفاهی: نتیجه تمام اقدامات رفاهی باید موجب بالارفتن انگیزه کارکنان شود

مراسم تکریم مدیرعامل سابق و معارفه مدیرعامل جدید مؤسسه خدمات رفاهی کشتیرانی با حضور رئیس هیئت مدیره و معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و اعضاء هیئت مدیره این مؤسسه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی هلدینگ کشتیرانی، دکتر مسیبی رئیس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این مراسم با تأکید بر اینکه نتیجه تمام اقدامات و فعالیت‌های مؤسسه خدمات رفاهی باید منجر به افزایش بهره‌وری و بالارفتن انگیزه کارکنان گردد، گفت: ما در مؤسسه خدمات رفاهی به دنبال سودآوری نیستیم و انتظار این است که از تمامی امکانات و ظرفیت‌های رفاهی موجود در جهت بالا بردن انگیزه کارکنان گروه استفاده شود.

وی خاطر نشان کرد: تمرکز خدمات فرهنگی و رفاهی در مؤسسه خدمات رفاهی به عنوان بازوی معاونت سرمایه انسانی و پشتیبانی باید به نحوی باشد که موجبات بهره‌مندی همکاران و خانواده‌های ایشان به ویژه خانواده‌های همکاران دریایی که در مأموریت هستند را فراهم سازد.

وی ضمن معرفی دکتر علی غیاثیان به عنوان مدیرعامل جدید مؤسسه خدمات رفاهی، از زحمات مهندس فرهوش تشکر و قدردانی کرد و گفت: از ظرفیت‌ها، سوابق و تجارت ایشان در بخش تخصصی شرکت خدوم استفاده خواهد شد.

در ادامه مهندس جبلی معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی نیز طی سخنانی گفت: ما دارای مجموعه بسیار خوب و کاملی در شیان هستیم ولی آن طور که شایسته و بایسته بوده از امکانات آن استفاده نشده است که بخش عمده آن متأثر از بحران کرونا بود که محدودیت‌هایی را در ارائه خدمات رفاهی ایجاد کرد.

وی اظهار امید‌واری کرد: دکتر غیاثیان در جهت برنامه‌های سند راهبردی از ظرفیت‌های رفاهی موجود و همچنین امکانات سایر سازمان‌ها برای خانواده بزرگ بیش از 30 هزار نفری گروه کشتیرانی استفاده کند.

 مهندس فرهوش نیز در بخش دیگری از این جلسه ضمن تشکر از رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل کشتیرانی که همواره حامی فعالیت‌های رفاهی در جهت رضایت‌مندی کارکنان بوده‌اند، برای دکتر غیاثیان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد.

مهندس فرهوش ضمن تشکر از کارکنان پرتلاش مؤسسه خدمات رفاهی، بر اصل احترام به ارباب رجوع تأکید کرد و گفت: خوشبختانه کارکنان مؤسسه از این ویژگی برخوردارند.

وی افزود: امیدوارم با کمرنگ شدن کرونا و برگشت اعتماد مشتریان جهت استفاده از امکانات مجموعه شیان، تسهیلات رفاهی به خوبی ارائه گردد.

دکتر علی غیاثیان مدیرعامل جدید مؤسسه خدمات رفاهی نیز از حسن اعتماد رئیس هیئت‌مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل و معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی کشتیرانی تشکر کرد و گفت: همان طور که از نام مؤسسه پیداست ارائه خدمات رفاهی به کلیه همکاران و خانواده‌های ایشان سرلوحه تمام امور آن است و آنچه حائز اهمیت می‌باشد ارائه خدمت در شأن کارکنان گروه کشتیرانی است که حسب دستور نائب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل محترم گروه بایستی به جنبه‌های معنوی خدمات رسانی به همکاران توجه جدی شود و امور فرهنگی را در راستای برنامه‌های مؤسسه مد نظر قرار دهیم. اجرای برنامه‌های فرهنگی و رفاهی مناسب نیز باید مد نظر قرار گیرد تا بتوانیم روحیه و نشاط اجتماعی را در بین همکاران و خانواده‌های ایشان بالا ببریم که بهره‌گیری از نظرات و پیشنهادهای ارزشمند همکاران ما را در مأموریت جدید مؤسسه خدمات رفاهی یاری خواهد رساند.


1400/09/16

Bookmark and Share   شماره خبر :1242 تعداد بازدید :3151

درج نظرات اخبار

نویسنده *  
نظر *  
کد ویژه
کد امنیتی
Captcha reload